agrárhírek napról napra

mezőgazdász

mezőgazdász

2016-ban húzóágazat volt a mezőgazdaság

A mezőgazdaság húzóágazat volt tavaly, a gazdasági növekedés motorja, ugyanis bár még nincs végleges adat a GDP növekedésről, de vélhetően 2 százalék körül lesz a nemzetgazdaság növekedése, aminek közel egyharmadát a mezőgazdaság adja majd - mondta a

2017. január 31. - Kr0nner

Czerván György hozzátette: az agrárium jó eredményei a kormányzati intézkedéseknek és a gazdák munkájának köszönhető. Az ágazatban foglalkoztatott munkavállalók létszáma 2016-ban 50 ezerrel nőtt a 2010-es adatokhoz képest.

download_1.jpg
Az államtitkár kiemelte: 2012 óta az agrárium exportja (alapanyag és élelmiszer) 8 milliárd euró körüli szinten mozog. Czerván György felidézte a múlt héten lezárult berlini Nemzetközi Zöld Hét eseményeit. A rendezvényen Magyarország komoly sikereket ért el - közölte.

forrás:mti

A bejegyzés trackback címe:

https://mezogazdasz.blog.hu/api/trackback/id/tr112170952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása